Naaicafé - Naailessen - Workshops

 

Het naaicafe en de lessen starten weer vanaf oktober 2021!

Naai-en kniplessen

Voor iedereen die zelf kleding maken leuk vindt/ lijkt. Van de beginner die alles nog moet leren tot de gevorderden voor de fijne kneepjes. De lessen zijn doorlopend van september t/m mei, eens per 14 dagen [Op woensdag- en zaterdagmorgen van 9.30-11.30 uur]  Instappen is het hele jaar mogelijk. De kosten zijn € 12,= per les, of een 10 lessenkaart voor €110,=, dit is incl. koffie/thee, standaard materiaal, gebruik modebladen voor patronen en ideeën en advies. Zelf voor stof, naaimateriaal en machine zorgen. Modestoffen, garen, ritsen, naalden etc.  zijn ook tijdens de lessen verkrijgbaar.     


Naaicafé

Wil je kleding maken of repareren, ben je op zoek naar advies/inspiratie of heb je [even] geen machine?    

Kom dan naar het naaicafé!            Voorlopig nog even op afspraak!    

 Voor iedereen die kleding,  woonaccessoires wil maken, repareren of veranderen.  Voor naaiadvies, een patroon uitzoeken/ aanpassen of zomaar.................... Je mag je eigen naaimachine en materiaal meenemen, maar je kunt ook een machine huren [reserveren], garen, ritsen, naalden, band etc. kopen of modestoffen bestellen.  Op zaterdagmorgen tussen 10 en 12 uur.       De kosten zijn € 6,= per uur, incl. koffie/thee, standaard materiaal en advies. Machine huur € 2,= per uur. Modestoffen, garen, ritsen, naalden, spelden etc. zijn tijdens het naaicafé verkrijgbaar.      


  Workshop woonkussens

Bij voldoende deelname  gaan we een woonkussen maken, dit kan van eenvoudig tot het verwerken van verschillende stofjes en bandjes in het kussen, rits of knoopsluiting. Kortom er zijn heel veel mogelijkheden. De kosten zijn €15,=  dit is incl. gebruik patroonpapier, div. naaigereedschap. Patroon voor kussen met veel voorbeeld ideeën  met rits of knoopsluiting en zitkussen in verschillende maten met rits. Zelf meenemen, naaimachine, materiaal voor kussen, dus stof, evt. bandjes, rits, knopen etc.                                  

 Voor meer informatie kunt u mij mailen via het contactformulier of bellen.

 Gediplomeerd lerares, aangesloten bij het KEMV te Zwolle.